loading...
سایت عکس های جالب
مهدی بازدید : 40 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

افزایش 13درصدی قیمت کره طی یک هفته/تورم 102 درصدی سبزی‌های تازه

» سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس

کد خبر: 92070301801

چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۳

بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی 11 گروه کالایی را اعلام کرد که در این بین کره با 13 درصد بیشترین میزان افزایش را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار بانک خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 29 شهریور ماه سال جاری را اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه معادل 0.8 درصد و کره پاستوریزه 13 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر ماند. همچنین قیمت تخم‌مرغ دو درصد کاهش یافت.

برنج و حبوبات

در هفته مورد بررسی در گروه برنج قیمت برنج داخلی درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوبات قیمت لوبیا چیتی معادل 0.4 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد گزارش در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب معادل 0.8 درصد، پرتقال درجه یک 9.3 درصد، نارنگی 25.4 درصد، لیمو شیرین 10.8 درصد و انار 24.2 درصد کاهش یافت. اما بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 تا 16 درصد افزایش یافت.

بر این اساس در گروه سبزی های تازه قیمت سبزی‌های برگی ثابت بود. بهای سیب زمینی 3.1 درصد و پیاز چهار درصد کاهش یافت اما قیمت سایر اقلام این گروه بین 2.7 تا 16.7 درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته منتهی به پایان شهریور ماه بهای گوشت گوسفند 0.1 ، گوشت تازه گاو و گوساله 0.2 درصد و گوشت مرغ 1.1 درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی قیمت قند معادل 0.2 درصد و شکر 0.1 درصد افزایش یافت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

بر این اساس قیمت لبنیات،تخم مرغ و برنج به ترتیب نسبت به هفته مشابه سال گذشته از 25.2 ،25.5، 69.9 درصد افزایش برخوردار شده است.

همچنین بهای حبوبات 85.6، میوه های تازه 99.7، سبزی های تازه 102.7، گوشت قرمز 37.9 ،گوشت مرغ 26.7، قند و شکر 41.3، چای 58.5 و روغن نباتی 57.8 درصد نسبت به هفته مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

انتهای پیام

...............................................................................................

 

یک کارشناس اقتصادی عنوان کرد

از کار افتادن موتورهای اقتصادی، اقتصاد را از رونق انداخت

» سرویس: اقتصادي - اقتصاد كلان

کد خبر: 92070301526

چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۳


یک اقتصاد‌دان با بیان این‌که افت در موتورهای محرک اقتصادی کشور نرخ رشد اقتصادی را به مرحله‌ اخطار رسانده است بر رونق تولید و رفع موانع آن برای عدم تکرار وضعیت کنونی تاکید کرد.

مجید دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به کاهش هشت درصدی رشد اقتصادی کشور در فاصله سال‌های 90 تا 91 بخش‌های مختلفی را در این مساله دخیل دانست و اظهار کرد: صنعت، مسکن، نفت و کشاورزی، بخش‌های عمده اقتصادی هستند که در سال‌های اخیر با مشکلات و موانع بسیاری مواجه بوده‌اند.

وی با اشاره به تضعیف تولید در بخش صنعت افزود: صنعت در شرایط خاص کشور به خصوص تحت تاثیر سیاست‌های نادرست در صادرات، موانع اداری تولید، تحریم، افزایش نرخ ارز، رشد قیمت مواد اولیه و عدم توجیه اقتصادی برخی از فعالیت‌ها قرار داشته و نتوانسته نقش تعیین‌کننده‌ای را در رونق اقتصادی ایفا کند.

دلاوری با اشاره به تغییرات موثر مسکن در رشد اقتصادی ادامه داد: با وجود افزایش صدور پروانه‌های ساختمانی هم‌چنین ساخت مسکن مهر، تولید در این حوزه افزایش یافت اما آنقدر قابل توجه نبود که بتواند مانع از رشد اقتصادی منفی شود.

به گفته وی نفت و گاز نیز به دلیل مشکلات خرید و فروش در سال‌های اخیر دچار افت شده و به نزول رشد اقتصادی کشور کمک کردند.

این اقتصاد‌دان رونق و توسعه تولید و رفع و موانع موثر در حرکت به سمت توسعه اقتصاد دانست و بر اصلاح ساختاری، گشایش در مسائل بانکی، بازنگری در قوانین صادرات و تثبیت نرخ ارز برای برنامه‌ریزی تولید‌کنندگان تاکید کرد.

دلاوری با بیان این‌که دولت باید تسهیلات لازم برای واردات را در نظر گرفته و ارائه کند، گفت: این در حالی است که تأمین مواد واسطه‌ای به خصوص در سال گذشته با مشکل مواجه بود که در نهایت موجب رشد کالا در بازار شد و باید ریشه‌ی آن را در عدم ثبات نرخ ارز و سیاست‌های نادرست گمرکی در امر تجارت جست‌وجو کرد.

وی هم‌چنین بر هماهنگی بین مدیران اقتصادی از جمله وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد و یادآور شد: هر سیاست و برنامه‌ای که قرار است ابلاغ و اجرا شود باید با هماهنگی این بخش‌ها و سنجیدن توسط کارشناسان خبره اجرا شود.

انتهای پیام

.................................................................................................

 

رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو به ایسنا خبر داد

سنگ‌اندازی "هالک بانک" ترکیه بر سر راه واردات داروی ایران

» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت

کد خبر: 92070302048

چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴


رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو از سنگ‌اندازی هالک بانک ترکیه بر سر راه انجام معاملات مالی مربوط به واردات داروی ایران خبر داد و گفت: این بانک اعلام کرده است که از 14 اکتبر امسال دیگر معاملات مالی مربوط به واردات داروی ایران را انجام نخواهد داد.

ناصر ریاحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد از معاملات مالی مربوط به واردات داروهای تمام ساخته شده موردنیاز ایران از طریق هالک بانک ترکیه انجام می‌شود، افزود: این بانک اخیرا ایمیلی برای شرکت‌های ایرانی و حتی شرکت‌های خارجی ارسال کرده مبنی بر اینکه از تاریخ 14 اکتبر 2013 دیگر معاملات مالی واردات داروی ایران را انجام نخواهد داد.

وی افزود: این بانک تاکنون برای انجام معاملات مالی واردات داروی ایران کارمزدهای بالایی دریافت کرده است و حالا با بهانه‌جویی جدید خود قصد دارد دیگر به معاملات واردات داروی ایران خدمات مالی ارائه ندهد که ما در حال پیگیری حل این موضوع هستیم اما انتظار داریم دولت نیز به ویژه از طریق وزارت امور خارجه این موضوع را هرچه سریعتر پیگیری کند تا واردات داروی کشور دچار اختلال نشود.

رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: البته هالک بانک شرط کرده است که اگر خریدار و فروشنده دارو در ترکیه اقدام به تاسیس شرکت کنند و مالیات بیشتری به دولت این کشور بدهند و همچنین محموله‌های دارو نیز در حین انتقال به ایران مورد بازرسی قرار گیرند به خدمات مالی خود به واردات داروی ایران ادامه می‌دهد.

ریاحی خاطرنشان کرد: در گذشته نیز ترکیه بهانه مشابهی را مطرح کرده و گفته بود که برای ادامه همکاری واردکنندگان ایرانی باید علاوه بر واردات دارو بخشی از محصولات ساخت ترکیه را نیز خریداری و وارد ایران کنند.

به گزارش ایسنا، براساس جدیدترین آمار گمرک ایران در پنج ماهه نخست امسال واردات محصولات دارویی به کشور از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب 22 و 7.7 درصد افزایش یافته و به 6684 تن و 574 میلیون دلار رسید.

انتهای پیام

...........................................................................................

 


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 150
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 36
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 47
  • بازدید ماه : 117
  • بازدید سال : 195
  • بازدید کلی : 6,162